Informatie

Inschrijven? Dat kan!

Nieuwe patiënten zijn van harte welkom bij ons! Inschrijving gaat het gemakkelijkst via het inschrijfformulier op deze website. Wanneer u het inschrijfformulier hebt verzonden, ontvangt u binnen twee werkdagen een mail ter bevestiging van uw inschrijving. U kunt dan telefonisch contact opnemen voor het maken van een afspraak. Heeft u een voorkeur voor een tandarts, geef dit dan even aan, wij zullen hier dan rekening mee houden. 

Informatiebrief en gezondheidsvragenlijst

Wanneer u een afspraak hebt gemaakt voor uw eerste bezoek aan onze praktijk, ontvangt u per post een informatiebrief. Tevens zit hier een gezondheidsvragenlijst bij. Wij vragen u deze in te vullen en mee te nemen naar uw eerste afspraak. Het is voor ons erg belangrijk op de hoogte te zijn van uw medische gegevens. Sommige aandoeningen en/of het gebruik van medicatie kunnen van invloed zijn op uw mondgezondheid. Daarnaast kan het zijn dat we bij tandheelkundige behandelingen rekening moeten houden met het gebruik van medicatie of gezondheidsproblemen. Uiteraard zijn uw gegevens strikt vertrouwelijk. 

Eerste bezoek aan de praktijk

Meld u zich bij uw bezoek aan onze praktijk altijd even aan de balie. Dan kan de balie-assistente doorgeven dat u aanwezig bent, en indien nodig kan zij nog wat gegevens met u controleren. Daarna kunt u plaatsnemen de wachtkamer. De tandarts of assistente zal u dan meenemen naar de behandelkamer.
De tandarts zal de gezondheidsvragenlijst met u doornemen. Ook zal hij/zij vragen naar uw tandheelkundige wensen en/of klachten. Hebt u specifieke wensen ten aanzien van uw gebit, laat het ons dan gerust weten! Aansluitend zal er mondonderzoek worden gedaan, indien nodig aangevuld door het maken van röntgenfoto's. De bevindingen zullen dan met u besproken worden. Indien nodig wordt uitleg gegeven over mogelijke behandelingen. Uiteraard worden dan ook de kosten besproken en kan er gekeken worden naar vergoedingen van de zorgverzekeraar.