Betalen

De rekening

Al onze rekeningen lopen via Infomedics (Factoring kantoor). Dit houdt het volgende in:

  • Alle rekeningen worden door ons doorgestuurd naar Infomedics (Factoring kantoor).
  • Indien Infomedics een contract heeft met uw zorgverkeraar en u een aanvullende tandartspolis heeft, wordt de rekening direct bij uw zorgverzekeraar gedeclareerd. Dit houdt in dat u van uw zorgverzekeraar slechts een rekening krijgt van uw eigen bijdrage.
  • Indien Infomedics geen contract heeft met uw zorgverzekeraar òf u heeft geen aanvullende tandartspolis, krijgt u de rekening thuis. U kunt deze dan zelf bij uw zorgverzekeraar declareren.

Bekijk hier uw factuur uitgelicht!

Verzekeringen

U kunt zich bij vele verzekeraars voor tandheelkundige zorg verzekeren. Graag verwijzen wij u voor informatie over verzekeringen en de verschillen in dekking naar www.allesoverhetgebit.nl/alles-over-kosten-en-vergoedingen/verzekeren-tegen-tandartskosten.

Vragen over uw rekening – Infomedics

Het versturen van de rekeningen en de administratieve verwerking van betalingen hebben wij uitbesteed aan Infomedics. Bekijk de betalingsvoorwaarden.

Voor vragen over uw factuur verwijzen wij u naar www.infomedics.nl. Voor overige vragen kunt u ook telefonisch contact opnemen met de Servicedesk van Infomedics, telefoonnummer: 036-2031900

Contactgegevens

Voor vragen over uw rekening kunt u contact opnemen met onze praktijk. Voor algemene informatie over behandelingen en tarieven kunt u ook terecht bij het Tandheelkundig Informatiepunt (TIP).