Spoedgevallen

Spoedgevallen
De spoedgevallendienst is uitsluitend bereikbaar voor acute pijnklachten, nabloedingen en ongevallen.

Wijziging spoeddienst
Per 1 december vindt er een wijziging plaats met betrekking tot de spoedgevallen dienst.
Door veranderde omstandigheden heeft de kring Venlo gezamenlijk besloten om de spoeddienst per 1 december over te dragen aan de spoedpost Eindhoven. Dit geldt dus ook voor onze praktijk.

Wij begrijpen heel goed dat dit voor u als patiënt consequenties heeft en dat u langer moet reizen dan u normalerwijze gewend bent. Uit ervaring kunnen wij gelukkig stellen dat slechts een enkele patiënt een keer gebruik hoeft te maken van de spoeddienst. Mocht dit onverhoopt toch voor u gelden dan betekent dit dat u vanaf 1 december niet meer bij een van de tandartspraktijken in Venlo en omgeving terecht kunt, maar bij de spoedpost te Eindhoven. Dit zal alleen gelden voor de avonduren en weekenden. Mochten wij gedurende normale openingstijden niet aanwezig zijn, kunt u bij spoed ook terecht bij een van de plaatselijke collegae.

Gegevens Spoedpost Eindhoven
Aalsterweg 108
5615 CJ  Eindhoven
040 - 311 1915

Wij begrijpen dat deze wijziging wellicht vragen op kan roepen, stel deze gerust, wij helpen u graag verder. Tijdens onze openingstijden kunt u met spoedklachten altijd bij ons terecht! Indien u twijfelt of het nodig is om een afspraak te maken, neem dan gerust contact met ons op.

U dient er rekening mee te houden dat de behandelkosten in de meeste gevallen contant of per pin afgerekend dienen te worden en dat er naast deze kosten nog een toeslag berekend wordt. Indien u beschikt over een tandartsverzekering kunt u de nota indienen bij uw zorgverzekeraar.